Tortik

Vizualizări 5127
Adăugată: 03-07-2019
Domeniul de activitate
Adresa
Centru, str.Petru Movila 14
Denumirea juridică
Cantacom-Tortik SRL
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

Starea bună de spirit pentru întreaga zi se formează de dimineață, atunci cînd deschideți ochii și vedeți ființa iubită. Dar poate în această zi obișnuită, el va pregătit ceva special? O surpriză dulce, splendid ornată va crea o dispoziție ca într-un basm magic pentru tot restul zilei.

Cofetăria “Tortik” se bucură de tot mai multă popularitate în rîndurile iubitorilor de dulciuri din Moldova, deoarece oferă niște produse într-adevăr deosebite. Cum am obținut noi formula ideală pentru fiecare rețetă? Răspunsul este simplu – pentru pregătirea deserturilor noi utilizăm doar ingrediente naturale – așa cum o face o gospodină bună.
Pentru decorarea tortelor noi utilizăm accesorii comestibile, care arată atît de natural, încît nici nu-ți vine să crezi că sunt 100% gata de a fi consumate! În calitate de surpriză pentru persoanele apropiate sau drept completare a desertului de bază, vă propunem să solicitați de asemenea prăjituri delicate, împachetate frumos într-un ambalaj festiv.
Torta festivă – fragmentul de neuitat al oricărei sărbători. Comandați un desert la ”Tortik” și veți asigura amintiri frumoase despre o seară mult așteptată!#tortikmd #patiseriechisinau #accesoriicomestibile #dulciuri #tortchisinau #prajiturimd #briosemd