Rexart

Vizualizări 9841
Adăugată: 27-06-2019
Domeniul de activitate
Adresa
Chișinău, str. N. Anestiade 8
Denumirea juridică
S.C Rexart SRL
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

Despre companie

 “REXART” SRL  începe activitatea în anul 2011 ca o companie ce oferă servicii de personalizare a rechizitelor de birou. Azi, compania ”REXART” este unul dintre cei mai mari furnizori a obiectelor promoționale pentru clienții corporativi. Compania ofera un spectru larg de modalități de producer a obiectelor promoționale, ceea ce îi permite clientului să găsească cu ușurință hotărîre oricărei situații, fie că are nevoie de a organiza o acțune promoțională sau o prezentare de produs.
Scopul  companiei ”REXART” este de a fi cea mai efectivă  în a asigura clientului cu produse personalizate care pot fi utilizate în promovări și prezentări.Avantajele noastre:

  • Asortiment larg a produselor promotionale care pot fi găsite la depozitul companiei din Chișinău.
  • Posibilitatea de a furniza clientului produsele solicitate la comandă.
  • Compania are baza sa de producere care ne dă posibilitatea de a îndeplini orice comanda prin diferite modalitați: serigrafie, tipar UV, tipar format mare, gravare laser, broderie, tampografie, folgare în termini reduși și la o calitate înaltă.
  • Livrare gratuită în raza or. Chișinău în termenii stabiliți în urma discuției cu clientul.
  • Compania pune la dispoziția clientului cataloagele furnizorilor europeni pentru ca acesta să dispună de o informație cît mai vastă.
  • O echipă de manageri profesioniști vor selecta individual pentru fiecare client sortimentul necesar de obiecte promotionale și  vor face o perezentare la cel mai înalt nivel.
    Compania  ”REXART”  este afiliată companiei  “BIROVITS” este unul din liderii printre furnizorii de birotică şi papetărie în R. Moldova și are o rețea larga  de vînzări cu amănuntul - patru magazine, dar în sortiment - mai mult de 10 mii de produse.
Rexart

acum 6 luni

47