MoltoMobila

Vizualizări 7969
Adăugată: 11-09-2019
Domeniul de activitate
Adresa
Ciocana, str. Mihai Sadoveanu 1/1
Denumirea juridică
Mobdesign Service SRL
Telefon
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

De ce să repetați și să copiați stilul cuiva, dacă puteți crea ceva unic și deveni unic ?! Molto Mobila oferă mobilier clasic exclusiv, modern și tradițional. Luăm în considerare cele mai noi tendințe de design interior și mobilier, întruchipăm cele mai îndrăznețe vise din realitate.

Vă vom oferi o varietate de soluții de design și culoare. Cei mai buni maeștri profesioniști vor dezvolta un proiect exclusiv pentru un dormitor sau bucătărie, living sau cameră pentru copii. Aveți nevoie de paturi unice, dulapuri glisante din furnir natural, bucătării cu fațadă din furnir natural? Articole interioare pentru o casă, birou, restaurant sau club de noapte? Atunci toate drumurile duc la Molto Mobila! Realizăm mobilier pentru cei care au gust, apreciază frumusețea și fiabilitatea. Lucrările creative ale companiei Molto Mobila pot fi văzute în cluburi, baruri și restaurante metropolitane în vogă.

Alege mobilier exclusivist Molto Mobila, deoarece este cel mai bun mobilier pentru o viață frumoasă!

De 10 ani de existență a fabricii de mobilă Molto Mobila, este ceva de care să te mândrești. Doar cei mai calificați angajați - cu cel puțin 5 ani de experiență - produc și proiectează modele exclusive de mobilier pentru viața ta frumoasă. Dormitoare, bucătării, camere de zi, pepiniere, paturi, dulapuri, uși și obiecte interioare sunt create din materiale de înaltă calitate, cu cele mai moderne echipamente.

Mobilierul este produs pe mașini de producție ultramoderne ale companiei spaniole CEHISA.

MoltoMobila

acum 8 luni

26