Mobilis

Vizualizări 575
Data publicării: 22-01-2019
Domeniul de activitate
Mobilier, Producători mobilă
Regiunea
Riscani
Denumirea juridică
Convexmob SRL
Oficiu
str.Mesterul Manole 6/1
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

Descarcă

Ai găsit compania care te interesează.
Descarcă cuponul direct în telefon.
Prezintă cuponul când faci achiziția.

Cupon de reducere

10% reducere

La produsele si serviciile Mobilis Valabil pana la data de 31-12-2019

Prezentare obligatorie la achiziționare

Descrierea companiei

                                                   Mobilis – fabrică de mobilă

      Dragă client,
      Îți oferim posibilitatea să personalizezi în totalitate fiecare proiect, indiferent dacă este vorba despre living, dormitor sau bucătărie. Mobilierul se va încadra perfect în spațiul disponibil datorită amplasării corecte și a designului gîndit special pentru spațiul pe care îl aveți de mobilat.
  De mai bine de 10 ani echipa Mobilis satisface cele mai sofisticate gusturi în privința mobilării spațiilor din apartamente, case, oficii sau localuri publice. Mobilierul este fabricat în totalitate la comandă, conform schițelor individuale proiectate de designer și adaptate la cerințele și preferențile clienților. În procesul de producere selectăm cele mai calitative și durabile materiale pentru fabricarea pieselor de mobilier respectînd standartele internaționale. În martie 2018, compania a obținut certificarea EN ISO 9001 : 2015.
 MOBILIS pentru consumatori reprezintă deja un brand ce le inspiră încredere, calitate, rafinament, exclusivitate, originalitate, eleganță și aceștia apelează cu încredere la serviciile echipei.