KORA phyto design

Vizualizări 312
Data publicării: 16-07-2019
Domeniul de activitate
Cadouri/Flori/Certificate, Flori/Accesorii/Compoziții/
Regiunea
Centru
Denumirea juridică
"Kora Phyto Design" SRL
Oficiu
str.Alexandru cel Bun 62
Telefon
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

Descrierea companiei

 KORA este un studiou de panouri înverzite, articole din muşchi, licheni şi plante decorative stabilizate. Decorul cu muşchi scandinavi şi plante exotice conferă interiorului o căldură deosebită şi un confort în plus, umple ambianţa cu răcoarea unei dimineţi de vară, relaxează corpul şi mintea pentru savurarea frumuseţei naturii.Produsul nostru este unul natural şi ecologic!
     Suvenirele din licheni stabilizaţi sunt neobişnuite, ele surprind şi fascinează. Dacă ne referim la termenul mare de viaţă a lichenilor stabilizaţi şi posibilitatea personalizării cu logo, un astfel de cadou devine imediat un favorit al evenimentului ce pune în valoare aspectul ecologic al produselor companiei.
     Logourile şi reclamele din muşchi şi licheni stabilizaţi sunt un trend în vogă. Acestea împrospătează şi accentuează individualitatea companiei.
     Plantele stabilizate în ghiveci reprezintă un nou concept în domeniul floristic. Nu le putem compara cu cele uscate sau artificiale, plantele stabilizate reprezintă natura în sine, iar  în rezultatul unui proces de prelucrare acestea îşi menţin aspectul şi textura originală un timp indelungat.
     Garantăm vigoarea, persistenîa şi rezistenţa proiectelor pe termen îndelungat prin folosirea exclusivă a componentelor organice. Fiecare proiect sub marca KORA este o elaborare unica, fie crearea unei zone înverzite în oficiu, fie executarea în muşchi a siglei companiei. Cu noi veţi avea parte de un sprijin de calitate la executarea proiectelor de design şi sigur veţi aprecia uşurinţa şi confortul unei ambianţe naturale. #kora #studioudepanouriinverzite #articoledinmuschi #lichenisiplantedecorative #decorcumuschiscandinavi #produsnaturalsiecologic #suveniredinlichenistabilizati #plantestabilizateinghiveci #componenteorganice #zonainverzitainoficiu #siglacompanieiinmuschi #alexandrucelbun62
 

Oferte de muncă

Manager vânzări

Compania noastră este o familie de oameni care gândesc la fel. Suntem un reprezentant tânăr al fito-designului interior din Moldova.
Dacă sunteți o persoană tânără și atrăgătoare, care este capabilă să transmită emoțional toată frumusețea naturală a produselor pe care le creează fito-studioul nostru, atunci vă așteptăm ca echipă!

Sarcinile cu care vă veți confrunta:
1) Căutare de clienți noi și execuție de tranzacții.
2) Promovarea produselor și marca companiei.
3) Lucrul cu comenzile

Așteptările noastre:
- Cunoaștere excelentă a limbilor române și ruse;
- Experiență în promovarea produsului;
- Posesia abilităților active de vânzare;
- Creativitate, gândire creativă și bun gust artistic;
- Atitudine pozitivă și veselă.

Oferim:
- Angajare oficială cu toate garanțiile din Codul muncii;
- Program de lucru liber, dacă aduce rezultate;
- Bonus ca procent din vânzări.

Dacă sunteți gata și doriți să cooperați cu noi, dorim și noi! Te așteptăm!
Trimiteți-ne un e-mail la koraphyto@gmail.com sau sună doar la 069860500 și vă vom invita pentru un interviu.

Telefon: 069193557 Email: koraphyto@gmail.com
Citește mai mult Închide