Hilti

Vizualizări 8839
Adăugată: 11-06-2019
Adresa
Ciocana, str. Mesterul Manole 2/3
Denumirea juridică
Red Center SRL
Telefon
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei
„Hilti” este furnizorul unor soluţii de înaltă tehnologie pentru industria internaţională a construcţiilor. Produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță, fiabilitate și performanță. De-a lungul anilor compania a dezvoltat o gamă extinsă de produse, de la fixări directe, produse pentru găurire şi demolare, ancore, tehnică diamantată, de tăiere şi finisare, tehnica înşurubării, sisteme de măsurare până la sisteme de instalaţii şi antifoc. Aceste soluţii asigură un mediu de lucru eficient şi un grad ridicat de siguranţă, indiferent de stadiul lucrării. Suportul tehnic şi livrările sunt efectuate într-un mod direct, ajutând profesioniştii în construcţii să economisească timp şi resurse financiare. „Hilti” – fiți la curent cu inovația!
Sculele electrice pentru construcție se clasifica după aplicție de uz casnic , profesionale și industriale. Sculele „HILTI” sînt menite de a rezista celor mai grele sarcini în cele mai extreme condiții. Cu o gamă largă de sisteme de măsurare, tăiere, șlefuire, găurire și fixare, „HILTI” reprezintă o marcă de calitate și fiabilitate pentru a sprijini profesioniștii în construire și construcții. „HILTI” – inovații și soluții la nivel superior!
 
 
 
#hilti #industriaconstructiilor #produsepentrugauriresidemolare #ancore #tehnicadiamantatadetaieresifinisare #tehnicadeinsurubare #sistemedemasurare #sistemeantifoc #livrare #sculepentruuzcaznic #mesterulmanole2/3