Grand Secret

Vizualizări 5650
Adăugată: 06-02-2019
Domeniul de activitate
Adresa
Ciocana, str.Uzinelor 3
Denumirea juridică
Grand-Secret SRL
Telefon
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

Deja al treisprezecelea an, cea mai mare companie specializată GRAND SECRET din țară ne ajuta să ne protejăm casa și biroul, făcând viața mai calmă, mai confortabilă, mai plăcută.
"GRAND SECRET" este cel mai mare furnizor și distribuitor de uși de intrare și de interior, încuietori și mânere de la producători din Rusia, Belarus, Ucraina, Polonia, Spania și Italia.
Aveți deja o ușă, dar nu aveți încredere în blocare? Consultanții specialiști de la GRAND SECRET vă vor putea oferi încuietori pentru ușile din metal și lemn: AGB, Renz, Guardian, Elbor, Kale Kilit, Amig, Apecs, Ariko, Mottura. Printre încuietorile de producție rusești, ucrainene, italiene, spaniole și turcești se găsesc borduri, montate, deasupra capului; încuietori cu care puteți găsi cu ușurință într-un centru comercial specializat. Toate acestea pot fi achiziționate atât la comerțul cu amănuntul, cât și la comerțul cu ridicata. Acolo veți putea oferi atât nucleele de elită ale secretizării sporite ale lui Abloy și Mottura, cât și nucleele destul de accesibile ale Apecs și Kale Kilit, care sunt atât de necesare pentru încuietori de ușă. Și totuși, aici puteți ridica mânerele pentru intrarea și ușile interioare ale mărcii italiene Renz, companiei turce Meloni și a unor producători ruși precum Armadillo, Franco, Global, Apecs, Guardian, Elbor.
O gamă largă de mânere pentru ușile de intrare și interioare oferite de compania "GRAND SECRET" sunt furnizate numai de producătorii de încredere, deși este destinată atât ambițiosului, cât și consumatorului care preferă economisirea. Printre mânerele de la Global, Meloni, Ghidini, Apecs, Armadillo, Renz există atât elită, de exemplu, exclusiv din alamă, cât și mânere modeste, dar fiabile. Indiferent de stilul casei sau al biroului dvs. - hi-tech sau baroc, clasic clasic sau gothic rafinat - totul va fi în sortimentul curent și multilateral al "GRAND SECRET".

Componentele pentru uși (uși, închizători, plăci blindate) de la Apecs, Viro, Kale Kilit, Amig, Disec, Tesa vă vor oferi un plus de confort și siguranță.

 

 

#grandsecret #usichisinau2019 #incuietorisiusi #manerepentruusi #usistradauzinelor