Furnimob

Vizualizări 8076
Adăugată: 23-11-2018
Domeniul de activitate
Adresa
Ciocana, str Uzinelor 21
Denumirea juridică
Furnimob Lux SRL
Telefon
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

S.C. "FURNIMOB LUX" S.R.L. este un lider recunoscut în Moldova pe vânzarea furniturii pentru mobilier. Produce mobilă la comandă și comercializează furnitură pentru (dormitor, living, bucătărie, camere tineret, birouri, recepții, etc.) din pal melaminat, mat sau lucios, mdf înfoiat sau vopsit, disponibil într-o varietate mare de culori.

Încă de la înființare, echipa FURNIMOB și-a fixat ca obiectiv principal dezvoltarea unei afaceri de succes. Acest obiectiv poate fi atins numai în condițiile în care fiecare client este mulțumit de prestația noastră.

Astfel, coordonatele stabilite pentru a satisface aceste exigente sunt următoarele:

-respect față de clienți
-design plăcut
-funcționalitate
-prețuri accesibile
-calitatea execuției

Menținem asortimentului larg de produse. La noi puteți găsi atât accesorii de mari dimensiuni (plinte, meta-boxe, glisiere), cât și detalii mărunte (broaște pentru uși magneți, balamale). Important este că fiecare accesoriu de mobilier este disponibil în mai mute variante, ceea ce permite clientului să o aleagă pe cea optimală.

Asigurarea continuă a mărfurilor în stoc. Colaborând cu noi, niciodată nu veți dezamăgi clienții dvs., deoarece toate produsele se află la depozit. În cazul în care planificați producție pe scară largă, noi întotdeauna vă pregătim comanda la timp.