Eight Ball

Vizualizări 134
Data publicării: 26-09-2019
Domeniul de activitate
Regiunea
Chișinău
Denumirea juridică
Eight Ball SRL
Oficiu
str.Calea Iesilor 10
Telefon
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

Descrierea companiei

Biliardul este o familie de jocuri efectuate pe masa specifică cu 6 buzunare, în care se manevrează bilele cu tacul. Este un joc strategic, care implică cunoștințe matematice și fizice. Acestea angajează mintea, astfel având ca efect detașarea de lumea externă.

Clubul nostru de biliard oferă posibilitatea de practicare a 3 tipuri de biliard oferă posibilitatea de practicare a 3 tipuri de biliard: pool sau Biliardul american pe 9 mese, piramida rusească pe 8 mese și snooker. Mesele sunt ajustate la standarde internaționale, fapt care ne permite să susținem competițiile naționale și internaționale de biliard. În colaborare cu Federația Națională de biliard, în clubul nostru au turnee lunare de pool și de biliard rusesc. 

Deținem o sală VIP dotată cu o masă de biliard rusesc pentru un cadru mai restrâns. În Biliard Hall poți găsi oricînd un antrenor din rîndurile campionilor naționali și internaționali de biliard, un partener de joc sau un prieten.

Caracterul sportiv poate fi continuat în sala karaoke a clubului nostru, unde se pot pune în competiție și antrena vocile.

Vă așteptăm cu mare drag în orice zi între orele 10:00 - 02:00 în timpul săptămînii și 10:00 - 04:00 în weekend.

 

 

#karaoke #distractiecuprietenii #weekendchisinau #billiardchisinau #billiardclubsculeanca