Bismobil Kitchen

Vizualizări 23585
Adăugată: 17-01-2019
Domeniul de activitate
Adresa
Chișinău, str.Pan Halippa 18
Denumirea juridică
Bismobil SRL
Telefon
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

Bismobil vă oferă o gamă vastă de bucătării moderne și clasice complet echipate, produse cu materiale și tehnologii moderne, create perfect pentru spațiul dumneavoastră.
Compania noastră a fost înființată în 2012 și activează cu o echipă bine formată de-a lungul anilor de activitate, timp în care au fost sute de bucătării proiectate și instalate cu atenție și grijă – mai ales că criteriul de bază este să punem suflet în activitatea desfășurată. Facem ceva mai mult decât să producem bucătării, noi creăm experiențe. Bucătăriile sunt diferite, ca stil, formă, materiale, design, feronerie, însă utilitatea și scopul este unul și același de a găti acasă pentru cei dragi, alături de cei dragi! Considerăm că bucătăria este ceva mai mult decât un simplu mobilier, este acel spațiu unde se reunește zi de zi întreaga familie. In spatele unui design, apropo realizat gratuit de echipa noastră, se ascund materiale și mecanisme de cea mai înaltă calitate supuse tuturor testelor de rezistență, siguranță și durabilitate. Pentru confortul clienților noștri folosim mecanismele companiei HettichGroup, eroii din umbră a calității bucătăriilor Bismobil.
Toate bucătările sunt realizate de o echipă de maeștri profesionști calificati permanent. Iar echipa de instalatori cu cea mai mare grijă instalează mobilierul în casa dumneavostră. Avem încredere în produsul nostru, pentru că avem parteneri de nădejde, și depunem tot efortul pentru ca experiența colaborării cu Bismobil să fie una frumoasă, pentru că după instalare Bismobil rămâne pentu foarte mult timp în casele dumneavostră.

Bismobil Kitchen

acum un an

39

Bismobil Kitchen

acum un an

38

Bismobil Kitchen

acum 9 luni

32

Bismobil Kitchen

acum 9 luni

41