BestGates

Vizualizări 6973
Adăugată: 03-07-2019
Domeniul de activitate
Adresa
Buiucani, str.Gavriil Musicescu 25
Denumirea juridică
BestGates SRL
Abonează-te si primește noutățile, ofertele si reducerile companiei

Compania noastră este specializată în fabricarea de porți culisante, porți batante, instalare și întreținere porți automate.
Oferim toate tipurile de porți și automatizări de înaltă calitate, consultanță pentru proiectarea deschiderilor, unde porțile automate vor fi instalate, în orice regiune a Republicii Moldova.

Porțile automate nu sunt doar porți, ci dispozitive sofisticate din punct de vedere tehnic, în fabricarea cărora sunt utilizate unități de control electronice cu microprocesor și module de comandă radio, pentru instalarea și întreținerea cărăra, specialiștii au nevoie de educație electronică. Trebuie reținut faptul că echipamentul electronic, chiar și cea mai înaltă calitate, nu iartă erorile în timpul instalării și poate eșua cu orice inexactitate de conexiune.
Compania noastră s-a dovedit a fi lider în fabricarea și instalarea porților automate, nu numai la Chișinău, ci și în alte zone ale Republicii Moldova. Scopul activității noastre este de a face viața clienților noștri și a oaspeților lor mai convenabilă și mai confortabilă. Soluțiile de proiectare pe care le oferim pentru automatizarea ușilor de leagăn, alunecare sau garaj sunt destinate ușurării utilizării, fie că este vorba despre un garaj, o curte a casei dvs. sau o întreprindere industrială.
Specialiștii companiei încearcă întotdeauna să găsească un limbaj comun cu clienții. Sarcina noastră este să vă ajutăm să găsiți tipul corect de porți automate pentru casa, vila sau întreprinderea dvs. și cea mai bună opțiune pentru gestionarea acestora. Experții noștri sunt întotdeauna bucuroși să vă răspundă la toate întrebările și să vă dea un sfat cu privire la alegerea produselor necesare prin telefon. + (373) 22 99 44 99, + (373) 99 44 99

BestGates

acum 8 luni

26