Biroul informativ publicitar 1513 este un proiect unic ambițios care își propune să aducă mai multă simplitate și comoditate în activitățile de zi cu zi. E atât de actual și într-un trend continuu de a accesa rapid orice informație necesară.

Cu toate acestea, serviciul 1513 își propune să schimbe formatul de căutări atunci când este vorba de companiile din țară și serviciile pe care le oferă acestea. Printr-un singur apel la 1513 obții conexiune cu companii din diverse domenii de activitate din țară.

Mai mult decât atât afli detalii despre specificul activității, primești recomandări cu privire la cele mai solicitate companii dintr-un anumit domeniu în așa mod ca să îți îndeplinești activitățile rapid și fără preocupări suplimentare.

Analizează!

De câte ori ai fost în situația în care să ai nevoie imediat de serviciile unei curățătorii, spălătorii auto, service auto, restaurant, hotel, sau poate de un producător de mobilă, companii de curierat, în special de acelea care se află într-o locație anume, unde te găsești temporar sau pe unde ești în treacăt.
Și de cât timp ai avut nevoie ca să găsești informația necesară?
Cu siguranță,de câteva minute bune.

Dar ce-ar fi să reduci acest timp la câteva secunde și să folosești restul timpului pentru îndeplinirea acțiunilor planificate!
Credem că timpul este o resursă importantă pentru fiecare.
De aceea, Biroul Informativ Publicitar 1513 își propune să fie un serviciu util și mereu la îndemână pentru tine ca să afli într-un timp real, maximum de informații necesare în momentul și în locul potrivit pentru tine.

Pentru aceasta suna la 1513 și
adresează solicitarea:

  • Despre companiile care prestează anumite servicii care te interesează;
  • Recomandări cu privire la companiile care livrează cel mai rapid anumite servicii;
  • Recomandări cu privire la cele mai solicitate companii dintr-un anumit domeniu;
  • Numere de telefon ale anumitor întreprinderi;
  • Unde poți găsi companii care oferă anumite servicii în locația în care te afli.

Sună acum la 1513, căci suntem siguri că deja ai o întrebare!
Pentru solicitări mai complexe și speciale expediază un e-mail la adresa info@1513.md

E mai mult decât perfect!